Varför just FVP?

blh7200_a6Varför är då FVP en hobby som man verkligen bör anamma?

Det är en återkommande fråga som den utan insyn i sporten skulle kunna ställa sig – och direkt få svar på här!

Till att börja med så skulle man kunna säga att den gemenskap som den här hobbyn skapar är en viktig del av människors grundbehov. Det är av hög relevans för människor att känna tillhörighet. Att ha ett intresse som delas av många andra skapar gemenskap, och det har många fördelar.

Främst kan man se till ungdomar som fortfarande försöker hitta sin plats och rätt umgängeskrets, en introduktion till en sådan hobby som FPV kan skapa många roliga öppningar och möjligheter.

Ser man dessutom till exempelvis pensionärer som har svårt att finna något roligt att fylla ut dagarna med, så finns här en solklar chans till att träffa andra människor i många olika åldrar för gemenskap och rekreation.

En annan anledning till varför FPV skulle kunna var en hobby precis i just din smak, skulle kunna vara denna: hela världen blir en enda gigantisk lekplats! Att gå från de mest långsamma, gråa vardagarna på jobbet. Solkiga kläder efter att ha huggit tag i dagens alla möjliga tråkiga måsten, samt en halvtaskig middag – till en galen, upp- och nedvänd drömvärld! Helt plötsligt kan du ta dig från marken upp till trädtopparna och hiskeliga höjder, allt inom loppet av några sekunder. Du kan få utlopp för alla känslor du samlat på dig under dagens lopp, och själv välja vilken del av världen du vill utforska just denna dag. Vad skulle du säga om att få susa fram över ängar och sjöar utan att ens behöva röra dig mer än någon meter? Kanske har du alltid varit nyfiken på att ta dig en titt på hur just ditt kvarter ser ut uppifrån? Med FPV är möjligheterna oändliga…