På FPVStockholm.se kan du hitta all information du behöver för att börja med denna fantatiska hobby, oavsett om du kanske bara är nyfiken och vill börja spåna lite smått – eller om du är redo att kasta dig handlöst in och lära dig allt från grunden. Den här hemsidan täcker de allra flesta områden som du kan tänkas få nytta av när du söker information gällande FPV.

FPV är en förkortning av FirstPersonView, och kan kort och gott förklaras med en direkt översättning. Det betyder helt enkelt att du ser allting som filmas och fotas ur ett sådant perspektiv som om du själv skulle uppleva det. Även om detta sätt att dokumentera främst används via luftburen teknologi så har den många fler användningsområden; bland annat från insidan av en bil, båt eller vad helst du skulle vilja.

På FPVStockholm.se kan du hitta allt från vilka kriterier du ska tänka på när du väljer vilken plattform som du ska använda, till vilka RC- modeller som finns ute på marknaden. Du kan även hitta recensioner och mängder av foton och videos för att inspirera dig till att våga utforska nya områden inom denna snabbväxande sport. En vanlig uppfattning från skeptiker är att de fastnat efter bara några timmars breifing inom den här indragande hobbyn!

Glöm inte att ta god tid på dig när du spanar igenom alla olika huvudkategorier på hemsidan, och var noga med att bokmärka FPVStockholm.se i din webbläsare, då detta kommer att bli en sida som du gärna återkommer till. Det som erbjuds dig är bland annat tips, råd och kanske viktigast av allt – inspiration och gemensam glädje inför de individuella samt generella framsteg denna hobby bidrar till.